UltraSpeed Trio Mop

  • За употреба на груби и нерамни подови
  • Ткаената волна одговара за сите видови на подови, за чистење на нечистотиите во нерамнините
  • Белиот микрофибер дел – чисти со одлични перформанси
  • Сивиот дел – мало триење
  • Кремавиот дел – голема абсорбирачка моќ
  • Ги собира и отстранува сите заробени честички од нечистотии од подот
  • Се пере во машина повеќе од 500 пати

 

Спецификација