High Foam Scourer Strong

  • Одлични перформанси, зелен абразив со пена, за лесен зафат на раката
  • Погоден за рибање на црвсти површини
  • Вдлабнатинитите во сунѓерот ги заштитуваат прстите и го држат абразивот стабилен за максимален контакт со површината

 

Категорија Ознака:

Спецификација