Previous slide
Next slide

Алатки за хигиена

Vileda Professional

Нудиме алатки и прибор за хигиена од брендот Vileda Professional.
Види производи

Хартија

Хартиени производи

Нудиме Paloma Professional и Harmony Professional хартиени производи.
Види производи

Средства за хигиена

Средства за хигиена

Нудиме квалитетни и професионални средства за одржување на хигиена, под нашиот бренд Де Марго.
Види производи

Салфетки

Салфетки

Нудиме Estetico и Gallant салфетки во боја, како и салфетки со Ваше лого.
Види производи

Де Марго - професионалната хигиена

Компанија која работи повеќе од 10 години во областа на професионалната хигиена со голема покриеност на клиенти низ цела Македонија.

Долгогодишно искуство

Пронаоѓање на заеднички решенија

Професионална услуга

Брза испорака

Широк асортиман на производи

Испорака низ цела Македонија

Квалитет

Монтажа на опрема

Поволни цени

Сервис на опрема

Де Марго - Климатизација

Де Марго е компанија со повеќе од 20 години искуство со климатизација, греење, монтажа и сервис.

Нашите вработени се сертификувани професионалци кои секогаш го изнаоѓаат вистинското решение за вашите потреби. Со нашето големо работно портфолио и голем број на задоволни клиенти, гарантираме професионализам, квалитетни и ефикасни решенија за вашиот дом или работна просторија.

Вршиме сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и сплит системи, монтажа и демонтажа на нови и половни клима уреди, поправка на електроника, полнење и промена на фреон, како и хемиско и антибактериско чистење на клима уреди.

Вршиме продажба, монтажа и сервис на клима уреди од брендот VIVAX кој е познат како уред со врвни карактеристики. Освен дизајнот кој може да се вклопи во секој простор, се одликува и со најновите технологии кои овозможуваат напредни функционалности. Прогласени се за најштедливи клими помеѓу останатите, може да се управуваат преку смарт телефон и не предизвикуваат бучава при работа, благодарение на најновите технологии.

Каталози

Гаранција & Квалитет