За Нас

Де Марго е компанија основана во 2006 година со дејност во климатизацијата. Нашите успешни тимови со години вршат монтажа на резиденцијални и комерцијални уреди за климатизација, сервис и одржување на уреди за климатизација и обезбедуваат поддршка и едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.

Другата дејност на Де Марго со која работи повеќе од 10 години е во областа на професионалната хигиена со голема покриеност на клиенти низ цела Македонија. Палетата на  производи кои ги нудиме се користат во професионалниот сегмент, но и за домашна употреба.

Нудиме и квалитетни и професионални средства за одржување на хигиена, под нашиот бренд Де Марго.

Исто така сме официјални увозници на широката палета на брендот “Vileda Professional” во Р. Македонија.

Ние сме тим од професионалци со развиена дистрибутивна мрежа кој е подготвен да одговори на Вашите желби и потреби.

Она што нѐ издвојува

Професионалната услуга

Широк асортиман на производи

Брза и навремена испорака

Пронаоѓање на заеднички решенија

Квалитет на највисоко ниво

Поволните цени