За Нас

Де Марго е компанија со повеќе од 20 години искуство со климатизација, греење, монтажа и сервис. Нашите вработени се сертификувани професионалци кои секогаш го изнаоѓаат вистинското решение за вашите потреби. Со нашето големо работно портфолио и голем број на задоволни клиенти, гарантираме професионализам, квалитетни и ефикасни решенија за вашиот дом или работна просторија.

Вршиме сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и сплит системи, монтажа и демонтажа на нови и половни клима уреди, поправка на електроника, полнење и промена на фреон, како и хемиско и антибактериско чистење на клима уреди.

Вршиме продажба, монтажа и сервис на клима уреди од брендот VIVAX кој е познат како уред со врвни карактеристики. Освен дизајнот кој може да се вклопи во секој простор, се одликува и со најновите технологии кои овозможуваат напредни функционалности. Прогласени се за најштедливи клими помеѓу останатите, може да се управуваат преку смарт телефон и не предизвикуваат бучава при работа, благодарение на најновите технологии.

Нашиот тим

VIVAX - Клима уреди