High Foam Scourer Non-Scratch

  • Белиот дел од сунѓерот  не содржи абразив, и е погоден за чистење на површини кои лесно се гребат и оштетуваат
  • Идеален за употреба во бањи, кујни итн.
  • Вдлабнатинитите во сунѓерот ги заштитуваат прстите

 

Категорија Ознака:

Спецификација