MicroTuff Swift

MicroTuff Swift е крпа која е подеднакво ефикасна на сите површини поради најквалитетните микрофибер влакна во комбинација со зголемен волумен

  • Направена од најквалитетни микорфибер влакна за чистење со одлични перформанси
  • Голема моќ на абсорбција на течности
  • Чисти честички од прашина поради  нејзината дебелина
  • Долготрајност на користење

 

Категорија Ознака:

Спецификација