Microsorb

  • Може да се употребува и влажна и сува
  • Неткаена крпа, не остава траги и влакненца
  • Наменета е за мазни површини,голема абсорбирачка моќ
  • Се пере во машина до 95°C(без омекнувач)

 

Категорија Ознака:

Спецификација