MicroTuff Easy

MicroTuff Easy е микрофибер крпа која доаѓа во рачен диспанзер со 50 крпи и има одлични перформанси за чистење на сите површини

  • Направена од најфините микрофибер влакна за одлични резултати  на чистење
  • Ефикасно ги отстранува и најтврдите дамки и нечистотии
  • Одлична абсорбирачка моќ, за секојдневна употреба

 

Категорија Ознака:

Спецификација