Contract

Латекс ракавици за чистење со минимален ризик.

  • Практични ракавици произведени од природен латекс
  • Облога од памук за удобност при употреба
  • CE-Category I – со минимален ризик при употреба

 

Категорија Ознака:

Спецификација