Evolution Washer

  • Рачка која се ротира до 180°
  • Прилагодливата позиција овозможува полесен пристап до тешките области
  • Микрофиберскиот пенач има лента за агитација што помага да се отстрани и најтешката нечистотија

 

Категорија Ознака:

Спецификација