MicroTuff Plus

MicroTuff Plus е идеална микрофибер крпа со супериорен волумен за чистење на големи површини, со што заштедува време на чистење

  • Направена од најквалитетен микрофибер за одлични перформанси на чистење
  • Ефикасно ги отрстанува и најтврдите дамки и нечистотии
  • За чистење на поголеми површини со максимално ниво на абсорбција
  • Супериорно ги собира честичките од прашина
  • Одличен волумен кое дава пријатно чувство при чистење

 

Категорија Ознака:

Спецификација