All purpose cloth

  • Долготрајна крпа која брзо се суши
  • Нежен материјал кој лесно се плакне
  • Голема абсорбирачка моќ, се користи сува и мокра
  • Се пере во машина до 60°C (без омекнувач)

 

Категорија Ознака:

Спецификација