NanoTech micro

NanoTech micro крпата содржи голем број на микрофибер влакна со честички од сребро, за одлични перформанси на чистење и антибактериска заштита

 

  • Направена од најдобриот микрофибер за одлични перформанси на чистење
  • Ефикасно ги отстранува и најтврдите дамки
  • Ги отстранува 99.9% од бактериите (сертифицирано од независен институт)
  • Се пере во машина за облека (без омекнувач)
  • Може да се употребува без хемикалии, само со вода

 

Категорија Ознака:

Спецификација