Miraclean

Ги отстанува трагите дамките и нечистотиите со многу малку труд

  • Чисти само со вода, без хемикалии
  • Одлични перформанси на чистење со минимален труд
  • Сертифицирано OEKO-TEX® STANDARD 100

 

Категорија Ознака:

Спецификација