UltraSpeed Pro Single Bucket

  • Најбрзиот систем за чистење со преса и микрофибер мопа
  • Се чисти и до 750 m2 за еден час
  • Брзо цедење – едноставно за употреба и двапати побрзо од било кој друг систем
  • Eфикасна преса – ја цеди крпата повеќе од 50 % вода
  • Подовите се сушат побрзо
  • Хигиенска – крпата не се допира со раце
  • Лесна за употреба
  • Eргономска – лесна, нема потреба од наведнување за цедење
  • Стартер кит системот содржи количка на тркала, кофа  25 л. и цедач

 

Спецификација