Evolution Telescopic Handle

  • Алуминиумски лесен телескопски стап
  • Ергономска дршка за раката
  • Лесно се одвртува и завртува дури и со влажни раце
  • O-прстените на врвот даваат дополнителна стабилност
Категорија Ознака:

Спецификација