MicroTuff Base

MicroTuff Base е крпа за сите површини, направена од најквалитетните микрофибер влакна за чистење на површините со одлични перформанси

  • Одлична и ефикасна абсорбливост за секојдневна употреба
  •  Eфикасно ги собира честичките од прашина

 

Категорија Ознака:

Спецификација