Microfibre TeaTowel – Крпа за полирање

Microfibre TeaTowel крпата има одлични перформанси за полирање на стакло, чаши и прибор за јадење

  • Многу брзо се суши, после полирање не остава трагови и влакненца
  • Високо абсорбирачка моќ за зголемена ефикасност
  • Материјал кој брзо се суши, за брза повторна употреба во споредба со другите кујнски крпи

 

Категорија Ознака:

Спецификација