PVA micro

PVAmicro е најуспешната и најпродавана микрофибер крпа која чисти беспрекорно, не остава трагови и влакненца, направена e со уникатна технологија

  • Направена од најквалитетен микорфибер за одлични перформанси на чистење
  • Висока ефикасност во отстранување на најтврдите дамки и трагови за врвни резултати
  • Максимална абсорбција која заштедува време за чистење на поголеми површини
  • Лесно и брзо се плакне, не остануваат честички или влакненца
  • Се пере во машина за облека (без омекнувач)

 

Категорија Ознака:

Спецификација