UltraSpeed SafeMop

  • Одлични резултати за чистење на нерамни површини
  • Екстра силни влакна за долготрајност и одлични резултати при рибање
  • Може да ги замени четките за плочки и други површини со текстура
  • Се пере во машина повеќе од 100 пати

 

Спецификација