UltraSpeed MicroPlus Mop

  • Одлични перформанси на рамни и мазни подови
  • Густа микрофибер структура која ги отстранува и најтврдите нечистотии
  • Високо абсорбирачка и лесна (4.5 x од нејзината тежина)
  • За долготрајна употреба, се пере во машина повеќе од 500 пати

 

Спецификација