UltraSpeed MicroLite Mop

  • Eфикасна и лесна за употреба, со малку триење
  • За чистење на рамни и мазни подови
  • Додадени ленти за чистење и лесно отстранување на тврди нечистотии
  • Се пере во машина повеќе од 250 пати

 

Спецификација