UltraSpeed Contract Mop

  • Ефикасни резултати на чистење
  • Се употребува на нерамни подови
  • Високо абсорбирачка моќ,капацитет на собирање на течност околу 500мл
  • Се пере во машина повеќе од 250 пати

 

Спецификација