MultiDuster MicroPlus Sleeve

  • 100 % микрофибер од двете страни на користење
  • Може да се прекршува во сите позиции
  • Трајност до 1000 перења во машина за облека (без омекнувач)
  • Сертифицирана технологија

 

Спецификација