Clinex Profit Sanit 5L

Ефикасно и моќно висококонцетрирано средство за секојдневно чистење на опрема за тоалети, кади, туш-кабини, плочки итн. Не ја оштетува површината, ги прави сјајни и дополнително ги штити површините од повторно појавување на нечистотија.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: