Clinex Magic Night

Висококонцетрираните освежувачи на воздух CLINEX SCENT се уникатни производи за употреба во сите видови на простории, како што се канцеларии, простории за пушење, гостински простории, тоалет итн. Успешно ги неутрализираат сите непријатни мириси кои доаѓаат од надворешна или од внатрешна страна на просторијата. Посебно се препорачуваат за HO-RE-CA сектор каде што има зголемена фреквентност на луѓе.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Категорија Ознака: