Clinex MaxDirt 1L

Концетрирано, малкупенливо средство кое е дизајнирано за отстранување на сите врсти тврдокорни дамки од површини како бетонски подови, PVC, природен и вештачки камен, плочки, алуминиум, иноксно железо, површини обложени со прав итн. Средството не содржи мирис, така што може да се користи во простории и површини каде има допир со храна. Средството може да се користи за рачно и машинско чистење на подови.

 

Ręczne mycie posadzek

Mycie maszynowe

Poziom pH w preparacie 12

Категорија Ознака: