Clinex Stronger 750ml

Средство во форма на крема за отстранување на сите видови нечистотија. Ефикасно ја отстранува тврдокорната нечистотија, маснотии, бигор и ‘рѓа без гребење на површините и не остава траги. Обезбедува блескав сјај и пријатен мирис.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: