Clinex DishWash 10L

Концетрирано средство за машинско перење садови од нерѓосувачки челик, пластика, стакло и порцелан. Ги отстранува трагтите оставени од кармин. Се препорачува да се употребува заедно со Clinex DishShine кај професионални машини во ресторани, хотели, угостителски објекти итн.

 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: