Clinex Steel 1L

Средство на база на киселина за чистење површина и опрема од нерѓосувачки челик. Има совршени својства за чистење и одмастување. Одстранува бигор, траги од рѓа, нечистотии и маснотии. Благодарение на специјалната формула се користи во голем број индустриски сектори, угостителски сектори, домаќинства. Се препорачува за чистење печки, столици и маси, вентилациски отвори, умивалници, останати делови на купатило. Неутрален мирис.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: