Clinex DishShine 10L

Висококонцетрирано средство за плакнење и полирање садови. Остава совршена блескавост без дамки и наслаги на садовите. Дава одлични резултати доколку се користи заедно со Clinex DishWash 10L кај професионални машини во ресторани, хотели, угостителски објекти итн.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: