Clinex Profit Grease 5L

Средството се карактеризира со многу добри својства за одмастување. Посебно се препорачува за чистење кујнски апарати, работни плочи, печки, аспиратори итн. Не остава никакви траги и дамки зад себе.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: