Clinex Grill 1L

Средство со многу силна формула кое совршено чисти остатоци од изгорени масностии и храна. Ги растворува и најтврдокорните остатоци од храната. Се препорачува за чистење секаков вид на скари, печки, плински уреди, решетки и тави за пржење, печки на дрва итн.

 

Czyszczenie rusztów i grilli

Czyszczenie pieców i piekarników

Poziom pH w preparacie 14

Категорија Ознака: