Clinex Glass 1L

Ефикасно и моќно средство наменето за чистење стакла, огледала, кристали, бигор и предмети од нерѓосувачки челик. Ефикасно ги отстранува дури и најтврдокорните, исушени нечистотии и маснотии. Квалитетот гарантира кристално чисто, сјајно стакло без траги или влажни дамки.
 

Mycie w zmywarkach

Mycie naczyń

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: