Clinex M9 Strong 1L

Концетрирано средство со силни перформанси за темелно чистење на многу валкани површини. Се препорачува за темелно чистење површини кои се перат, но се отпорни на алкални средства. Ги отстранува најтврдокорните нечистотии и остатоци од средства за чистење. Средството може да се користи за рачно и машинско чистење на подови.

 

Ręczne mycie posadzek

Mycie maszynowe

Poziom pH w preparacie 13

Категорија Ознака: