Clinex W3 Multi 1L

Ефикасно, повеќенаменско средство за секојдневна употреба во опрема за бањи отпорни на киселина и вода со одлични својства за чистење. Погодно и за чистење на подови во јавни тоалети, купатила и базени. Совршено ги чисти сите остатоци во WC школката.

 

Czyszczenie toalet

Czyszczenie kabin prysznicowych

Poziom pH w preparacie 1

Категорија Ознака: