Clinex W3 Active Shield 1L

Средство базирано на полимер за чистење и заштита на површини отпорни на киселина во тоалети, за секојдневна употреба. Ефективно ги чисти сите нечистотии кои можат да се сретнат во тоалетите и остава нежен мирис и блескав сјај. Ја штити површината од повторно појавување на нечистотија. Се препорачува за чистење тоалет, када, санитарија од нерѓосувачки челик, емајлирани површини , писуари, WC школки, ќерамички површини, плочки итн.
 

Czyszczenie toalet

Czyszczenie kabin prysznicowych

Poziom pH w preparacie 1

Категорија Ознака: