UltraSpeed Pro 40 cm Frame

  • 40 cm широка рамна рамка за мопа
  • За употреба со сите UltraSpeed Pro системи со рамна мопа
  • Голема педала за лесна употреба со нога, без наведнување
  • Рамката за мопа останува отворена кога крпата се цеди

 

Спецификација