SuperMop Ag

  • Реси со сребро нитрат за да спречи развивање на бактерии
  • Овален дизајн, кој овозможува лесно чистење на агли
  • Мало триење, лесна за употреба
  • Виоко абсобиачка моќ на течности
  • Лесно се цеди, со што ги остава подовите полусуви

 

Спецификација