Superior Deck Scrubber

  • Брзо и ефикасно влажно рибање на подови и ѕидови (со плочки, мермер)
  • Издрживост на притисок, при што влакната не се оштетуваат
  • Издржлива на температура до 134 °C

 

Категорија Ознака:

Спецификација