Superior Broom soft/hard (мека/тврда)

  • Ефикасно метење на подови со високо квалитетен полиестер со PBT-влакна
  • PBT-влакната при повеќекратна употреба ја задржуваат формата и отпорни се на разни хемикалии
  • Изджливост на влакната на четката при метење и притисок
  • Издржлива на температура до 134 °C

 

Категорија Ознака:

Спецификација