PRO – Медицинска престилка

Вид на хартија: Медицинска престилка;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 60×37;
Должина на ролна (m): 50 (135 листови);
Број на ролни во еден пакет: 6;
Материјал: Еколошки рециклат

Категорија