Брисач за раце аутокат

Вид на брисач: Аутокат;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 20;
Должина на ролна (m): 130;
Број на ролни во еден пакет: 6;
Материјал: 100% целулоза.

Категорија Ознака: