Еко брисач за раце централно извлекување

Вид на брисач: Централно извлекување;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 37×21;
Должина на ролна (m): 130 (360 листови);
Број на ролни во еден пакет: 6;
Материјал: Еколошки рециклат.

Категорија Ознака: