Тоалетна хартија V-fold

Вид на тоалетна хартија: V-тип;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 10,5×21;
Број на листови во една пачка: 200;
Број на пачки во еден пакет: 40;
Материјал: 100% целулоза.

Категорија Ознака: