MultiDuster

  • Не задржува бактерии
  • Тенок дизајн за чистење и на непристапните места
  • Се прикачува на телескопски стап
  • Може да чисти од земја до 5 метри
  • Лесно се прекршува во посакуваната позиција

Спецификација