Тоалетна хартија централно извелкување

Вид на тоалетна хартија: Централно извлекување;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 11,5×22;
Должина на ролна (m): 90 (410 листови);
Број на ролни во еден пакет: 12;
Материјал: 100% целулоза.

Категорија Ознака: