Еко салфетки V-fold за диспанзер

Вид на сафетка: V-тип;
Број на слоеви: 2;
Димензии на лист (cm): 16,5×21;
Број на листови во една пачка: 200;
Број на пачки во еден пакет: 20;
Материјал: Еколошки рециклат.

Категорија